petak, 1. siječnja 2016.

Chicken thighs in white garlic sauce

Odlicni pileci karabataci u umaku od cesnjaka,slatkog vrhnja,pileceg temeljca i parmezana...
Chicken thighs in white garlic sauce...

Priprema

  1. 1.
    Karabatake posolite i popaprite.
    U tavu koja vam moze i u pecnicu dodajte puter i neka se zagrije.
    U to dodajte karabatake i przite oko 5-8 min. s jedne i s druge strane dok vam kozica ne dobije finu braon boju.Izvadite iz tave i ostavite sa strane.
  2. 2.
    U istoj tavi dodajte sitno sjeckani cesnjak i tucanu ljutu papriku(red pepper flakes).Przite oko 1 minutu.
    U to dodajte pileci temeljac,slatko vrhnje, sitno sjeckani suseni paradaiz u ulju( i ne morate ako nemate,moze i suseni),parmezan sir,suseni oregano i suseni bosiljak.
  3. 3.
    Povecajte temperaturu da prokljuca,zatim smanjite temperaturu i ostavite da se kuha jos 3-5min.
    Vratite pilece karabatakove u tavu sa sosom.
  4. 4.
    Stavite tavu u zagrijanu pecnicu i pecite sve zajedno oko 25-30 min.

Sastojci

Nema komentara:

Objavi komentar