utorak, 29. prosinca 2015.

Spaghetti Frittata

Priprema

  1. 1.
    Uzmite ranjiku dodajte vodu da zakipi, kad zakipi dodajte pastu da se kuha.
  2. 2.
    U jednu posudu stavite malo maslinovog ulja i nek se malo ugrije, uzmite jedan luk i nasjeckajte sitno i dodajte u posudu da se lagano dinsta.
  3. 3.
    Gljive uzmite i nasjeckajte na male kolutice i dodajte u posudu da se dinsta.
  4. 4.
    Crvenu papriku izrezite na tanko te dodajte da se dinsta, dodajte nasjeckanu salamu i grasak i dalje da se lagano dinsta.
  5. 5.
    Sklonite posudu na stranu i nek se smjesa ohladi.
  6. 6.
    U maloj posudi izmutite jaja, vrhnje, vegetu sol i papra.
  7. 7.
    Skuhanoj i ocjedenoj pasti dodajte smjesu sa jajima i smjesu sa gljivama, sve lijepo pomjesajte.
  8. 8.
    Isipajte u okruglu posudu koju ste podmazali sa malo margarina te posipajte narendani parmezan odozgo.
  9. 9.
    Ukljucite rernu da se malo ugrije, u ugrijenu rernu stavite frittata da se pece za 25 do 30minuta (170stupnjeva za 30minuta).
  10. Bon Apetit!
    SASTOJCI 

Nema komentara:

Objavi komentar