ponedjeljak, 28. prosinca 2015.

Pikantne tortilje

Priprema

  1. 1.
    Luk sitno nasjeckajte i kratko popecite na ulju.
  2. 2.
    Dodajte mljeveno meso, 1 žličicu Vegete pikant i pirjajte podlijevajući vodom oko 15 minuta.
  3. 3.
    Nakon toga dodajte sjeckanu rajčicu, papriku narezanu na kockice i nastavite pirjati još oko 15 minuta.
  4. 4.
    Potkraj pirjanja umiješajte kuhani grah, kukuruz šećerac, preostalu Vegetu pikant i peršin.
  5. 5.
    Tortilje zagrijte u mikrovalnoj ili običnoj pećnici.

Posluživanje

Na svaku tortilju stavite 1-2 žlice nadjeva, preklopite ih i poslužite s Guacamoledipom.

Savjet

Hladne tortilje možete nadjenuti pa ih staviti u pećnicu zagrijanu na 130°C 3-5 minuta.
                                                        

Nema komentara:

Objavi komentar