ponedjeljak, 28. prosinca 2015.

Fiš paprikaš od soma

Priprema

  1. 1.
    Na ulju kratko popecite nasjeckani luk.
  2. Dodajte narezanu ljutu papričicu i zajedno pirjajte (podlijevajući s malo vode) oko 10 minuta. Zatim dodajte koncentrat rajčice i vodu.
  3. Umiješajte sadržaj vrećice Fanta za riblju juhu i paprikaš, zakipite i povremeno promiješajte pjenjačom.
  4.  Dodajte odreske soma koje ste prije toga nakapali s limunovim sokom.
  5. Ribu nastavite kuhati na laganoj vatri oko 20 minuta. Potkraj kuhanja dodajte vino. 

    Posluživanje Riblji paprikaš poslužite uz široke rezance.  Savjet Fiš paprikaš možete pripremiti na isti način i sa šaranom.       
      

  6. VIDEO: 


Nema komentara:

Objavi komentar